Hálózati Összefogás

Szakmai anyagok

Családi napközi hálózatok pedagógiai munkáját támogató szakmai anyag

Ez a pedagógiai segédanyag elsősorban családi napközi hálózatok, illetve a hálózati jegyeket mutató (legalább három telephellyel működő családi napközi fenntartók), valamint a hálózatosodás irányába fejlődő családi napközik, és az új szabályozások tükrében a családias keretek közötti napközbeni gyermekellátással foglalkozók számára készítettük. Várjuk a véleményeket!
Családi napközi hálózatok pedagógiai munkáját támogató szakmai anyag

A Fehér Kereszt Egyesület CSALÁDI NAPKÖZI HÁLÓZATOK KOMPETENCIÁINAK ERŐSÍTÉSE NCTA-2014-10772-C sz. projektjében olyan szakmai segédanyagot dolgozott ki szakértők közreműködésével amely a családi napközi hálózatokban folyó nevelőmunka támogatását végző koordinátorok munkájához ad gyakorlati segítséget és eszközöket. 
Szeretnénk kérni, hogy családi napközi hálózati koordinátorként, fenntartóként, ill. családi napközi gondozóként legyen kedves ezt az  egyszerű kérdőívet kitölteni a segédanyag áttanulmányozása után.
A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe. 
Reméljük hasznosnak találja és munkájában alkalmazni tudja a segédanyag ajánlásait és köszönjük, hogy rászánja az idejét a visszajelzésre!

Részlet a segédanyagból: Napirend szerepe és jelentősége a gyermek életében és a családi napköziben

KeresésEseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Érdekli tevéknységünk, szeretne hírlevelet kapni az aktualitásokról?Hálózati összefogás tagjai

Hálózati összefogás tagjai
-